VINCE

Even voorstellen, voor degene die mij nog niet kennen stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Vince van Noorden, Opgegroeid in de gemeente Nieuwkoop. Inmiddels een bekende biljarter onder de 50-plussers, naast biljarten rijd ik in mijn vrije tijd rond op mijn motor. Ik rijd de stranden af voor de lekkerste visboertjes en wanneer ik echt tijd heb maak ik een ommetje naar de wijngaarden in de Moezel. Vol inspiratie stap ik vervolgens graag de keuken weer in. Een bord met een heerlijk stuk vlees, ik maak er graag de mooiste creaties omheen. Naast het genieten van kleine dingen heb ik altijd de droom gehad om een eigen restaurant te openen. Ik zag het al vanaf jongs af aan voor mij, het serveren van spannende smaak sensaties en combinaties die niemand bedenkt. Ik heb veel ervaring opgedaan in diverse restaurants en gewerkt in zowel gezellige bistrobar’s tot aan sterrenrestaurants. Allemaal om zoveel mogelijk ervaring op te doen voor het openen van mijn eigen restaurant. In Vinnies Restobar zie je mij rond lopen, het liefst sta ik in de keuken maar een uitleg aan tafel en contact met mijn gasten vind ik net zo belangrijk. Kom je gezellig langs? Gluur dan gerust even in de keuken. Ik laat je graag zien wat ik aan het bereiden ben.
Trots, want ja, stiekem ben ik toch ook wel erg trots op het openen van Vinnies Restobar. Mijn droom is een restaurant waar iedereen knus en gezellig zit en verrast wordt met de heerlijkste gerechten en lekkere dranken. Al gaat het om een snelle hap of een fantastisch bord. Vinnies heeft het allemaal. Lekker in het mooie centrum van Nieuwkoop, aan de gezellige haven met een prachtig terras aan de Nieuwkoopse plassen. Dankbaar ben ik voor mijn kans en samen met het team gaan wij er elke dag weer een feestje van maken.

Onze producten

Laten we beginnen met een lekker kopje koffie, een extreem goede lungo. Wij serveren een pittige koffie met hierin een vleugje chocolade en een licht bittertje. De perfecte start van de dag, of een afsluiter van het diner. Bij Vinnies Restobar hebben wij gekozen voor Cook en Boon, een bedrijf dat duurzaamheid vooropzet en de quote van Paul en Frank is: For people with taste!

 

En, bij een lekker bakkie hoort natuurlijk zoetigheid. Authentieke appeltaart met een knapperige bodem of een romig toetje.

 

Onze bediening weet vaak zonder te vragen wat je al wilt. Zij verzorgen de vele keuzen uit tapbieren en als je zin hebt in een cocktail maakt ze er een feestje van. Zeker tijdens onze georganiseerde muziekavonden kunt u bij ons lekker genieten met een bandje en een drankje.

 

Onze wijnkaart bestaat veel uit onbekende wijnen. Er zijn namelijk heel veel mooie wijnen waar wij u graag mee verrassen. Vol lof spreken wij over onze Portugese wijnen, in Portugal maken ze vaak een blend van verschillende druiven, de bekende Sauvignon krijgt zo bijvoorbeeld een frisse bloemige smaak.

 

Bij een wijntje hoort natuurlijk iets om te delen, een frisse perzik burrata, verse tonijn met gamba’s gemarineerd in dashi bouillon of bijvoorbeeld de wel bekende steak tartaar.

 

Wanneer u de dinerkaart openslaat ziet u prachtige gerechten staan. Vlees halen wij graag uit de Josper grill. Dit is een grill en oven die werkt op 100% houtskool. Een unieke gesloten BBQ. Wij serveren 200 dagen graan gevoerd rund uit Uruguay. Hierdoor ontstaat er een mooie marmering in het vlees wat zorgt voor extra smaak.

 

Naast vlees hebben wij ook diverse vissoorten buiten de kaart. Wij gaan altijd voor de meest verse vis. Van een hele tonijn tot een kleine dorade en zeebaars.

 

Al onze gerechten maken we af met passende seizoensgebonden groentes.